Üdvözöljük a SPAR free from-tesztelés
jelentkezési oldalán!
Bookmark and Share


 
Információ
 

Örülünk, hogy meg szeretné pályázni a SPAR free from termékcsalád valamely termékének tesztelését. Kérjük, hogy töltse ki az alábbi jelentkezési lapot. Azok közül, akik 2009.11.30-ig jelentkeznek, a megadott adatok - tesztelendő termékek köre, lakóhely, életkor stb. - alapján kiválasztunk 25 tesztelőt, akik egyenként 3.000 Ft értékű SPAR hidegétel-utalványt kapnak! A kiválasztott tesztelőket 2009. december 3-ig értesítjük a megadott e-mail címen, és 2009. december 10-ig elküldjük részükre a SPAR hidegétel-utalványt.

Személyes adatok
  nem jelenik meg
E-mail cím
Felhasználónév
 
Vezetéknév
Keresztnév
Nem
Kor
 
Utca / házszám
Irányítószám / város
Ország
 
Érintettség
Hogyan érintett
Profilkép
(jpg, gif, png, max. 2 MB)
Kérem adja meg, hogy hol fogja teszt-beszámolóját megjelentetni:
A fórum neve, amelyben a beszámolót megjelenteti:
A fórumban használt felhasználónevem:
Miért vagyok alkalmas a SPAR free from termékek tesztelésére:
A részvétel feltételei

A pályázaton minden 18. életévét betöltött cselekvőképes természetes személy részt vehet. Kivételt képeznek a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. és partnervállalatainak munkatársai, és ezek közeli hozzátartozói. A jelentkezési határidő 2009. november 30. A kiválasztott tesztelőket 2009. december 3-ig e-mailben értesítjük. A SPAR hidegétel-utalványok készpénzre nem válthatók. A tesztelésen való részvétel feltétele, hogy minden tesztelő feltétel nélkül hozzájáruljon ahhoz, hogy a SPAR free from termékekkel kapcsolatos tapasztalatait 2009. december 31.-ig egy tesztbeszámolóban megosztja egy szabadon választható és megnevezendő fórumon, vagy a www.hu.sparfreefrom.net weboldalon. Nemcsak a kiválasztott jelentkezők véleményére vagyunk kíváncsiak, hanem minden SPAR free from fogyasztóéra, ezért szívesen látjuk az ő tesztbeszámolójukat is.
A terméktesztelők kiválasztása a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. által történik, a jelentkezésnél megadott adatok - tesztelendő termékek köre, lakóhely, életkor stb. - alapján.
Jelen jelentkezéssel minden jelentkező és kiválasztott tesztelő feltétel nélkül hozzájárul tesztbeszámolójának ingyenes megjelentetéséhez (sokszorosításához) – rövidített verzióban is -, felhasználónévvel és esetleges fényképpel együtt, a SPAR-csoport oldalain és esetleges reklámanyagain, továbbá minden jelentkező és kiválasztott tesztelő feltétel nélkül hozzájárul ahhoz, hogy a jelentkezésnél megadott adatokat a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. a jelen akció kivitelezésére felhasználja. A jelentkezésnél megadott összes adattal kapcsolatban a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. maradéktalanul betartja a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény előírásait, és az adatokat a jogszabálynak megfelelően kezeli. A jelentkezés során megadott adatok harmadik fél részére nem kerülnek átadásra. Peres eljárás nem kezdeményezhető.

A részvételi feltételeket elolvastam, és ezekkel egyetértek:

Válasszon max. 5 terméket, amelyekről szívesen írna teszt-beszámolót.
Sütőkeverékporok
Gluténmentes sütemény sütőkeverékpor
Házi cipó sütőkeverékpor (*)
Általános sütőkeverékpor (*)
Reggeli gabonapelyhek
Reggeliző pehely
Gyümölcsös müzli
Ropogós müzlikeverék amaranttal
Csokis müzli
Mogyorós ropogós müzli
Mártások
Gombamártás por
Zöldfűszeres mártáspor
Vegán bolognai mártáspor
Ropogtatnivalók
Vajas keksz
Gluténmentes kétszersült (*)
Mini kréker
Tészták
Rizs- és kukoricalisztből készült száraztészta/ Penne
Rizs- és kukoricalisztből készült száraztészta/ Spagetti
Rizs- és kukoricalisztből készült száraztészta/ Fusilli
Kenyerek
Császárzsemle, elősütött gluténmentes péksütemény (**)
Kenyérmix, gluténmentes
Tej és tejtermékek
Tej
Erdei gyümölcsös joghurt
Szamócajoghurt
Natúr joghurt
Tejföl
Vaj
kapható: *csak a Kaiser’s és INTERSPAR áruházakban, **csak az INTERSPAR áruházakban