Felhasználó: Tündi
Érintettség: gluténérzékeny
Érintett hogyan: glutén- és/vagy laktózérzékeny vagyok

Először is köszönöm a lehetőséget és a 3000 Ft-os vásárlási utalványt!

Én a free from császárzsemlét próbáltam ki. Az első 3 császárzsemléből meleg szendvicseket készítettem vajjal, füstölt sajttal és természetesen felvágottal. Nagyon ízletes lett és meglepően finom a zsemle. A következő 3 császárzsemlét csak félbevágtam és így melegítettem meg a meleg szendvicssütőben, majd megkentem vajjal ás házi eper lekvárral . Meglepődve tapasztaltam , hogy a vaj nem akart lecsúszni szépen beszívta a zsemle , nem lett gumiszerű és remek íze maradt . Szinte teljesen olyan íze van mint a hagyományos liszttel készített császárzsemlének .
Én 2003 óta diétázom és elég nehéz volt megszokni a kenyerek, lisztek, tészták ízét, hiszen addig búzalisztes ételeket fogyasztottam.
Ezek a zsemlék nagyon kellemes ízűek és megfelelő állagúak számomra igaz én mindent egy kicsit a meleg szendvics sütőben átmelegítek , így olyanok mintha akkor sütöttem volna .
Nagyon örültem mikor a diósdi Interspar ban is találkoztam a glutén mentes termékekkel. Érdeklődve figyeltem , hogy folyamatosan szaporodik a termékek palettája és egyre több gyártó termékeit ismerhettem meg, próbálhattam ki . Ha kérdéssel vagy kéréssel fordultam a dolgozókhoz mindig segítőkészek voltak és örömmel tapasztaltam, hogy az ígéreteiket betartották. Az árak alacsonyabbak mint ahol ezelőtt vásároltam és ez nem utolsó szempont számomra .
A bővülő választékban mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt illetve több gyártó termékeit is kipróbálhatja.
Köszönet minden dolgozónak. Csak így tovább!

Felhasználó: sevokati
Érintettség: gluténérzékeny
Érintett hogyan: glutén- és/vagy laktózérzékeny vagyok

Mini Cracers

legfőbb erénye:
gluténmentes létére
nyállal érintkezve

NEM tapad
NEM ragad
NEM csomósodik!

hipp -hipp

hurrá!

sk.

Felhasználó: sevokati
Érintettség: gluténérzékeny
Érintett hogyan: glutén- és/vagy laktózérzékeny vagyok

maga mindent kétszer mond kétszer mond?
ezer forint ajándék kupont kupont
költöttem a kétszersültre

és pont pont pont
olyan volt, mint annak előtte…

gluténmentes versenyképes
ropogós és kissé édes

kezelhető kis csomagok

nagy örömmel ropogtatok

a jövőben is SPAR
így én is FREE vagyok

sk.

Felhasználó: bymboo
Érintettség: gluténérzékeny
Érintett hogyan: glutén- és/vagy laktózérzékeny vagyok

Tisztelt Spar!

Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem a tesztelésben.
A penne tészta volt a vizsgálati alany.
Belemehetnék a részletekbe, kereshetnék hibát, de nem tudok.
Gyorsan megfő, jó ízű, másnap is jó állagú, férjemnek is ízlett, pedig Neki nem jön be ez az ételcsoport.
Más márkájú gluténmentes tésztával összehasonlítva ez a termék nyert, minden szempontból.

Eredményes,boldog új évet kívánok mindenkinek!

Tisztelettel:bymboo

lill

Felhasználó: lilll
Érintettség: glutén és laktózérzékeny
Érintett hogyan: glutén- és/vagy laktózérzékeny vagyok

Kedves SPAR,

az új ‘free from’ glutén- és laktózmentes családból számos terméket kipróbáltam, nagyon elégedett vagyok velük. A tejtermékek ízletesek, finomak, nagyon örülök neki, hogy laktózmentes vaj és gyümölcshjoghurt is kapható. A gluténmentes termékek közül a ciabattát és a császárzsemlét is kóstoltam, szeretem az ilyen félig megsütött termékeket, mert így melegen tudom fogyasztani a péksüteményt, megvan az az érzés, hogy frissen sült terméket fogyaszok különösebb idő és energia ráfordítása nélkül.
Sütéshez a laktózmentes tejet és vajat használtam egy kókuszos-banános tortához, nagyon jól sikerült, amint az a képen is látható:)

Nagyon örülnék neki, ha jövőben tovább nőne a választék, nagyon jó lenne, ha többek közt laktózmentes tejszínt, glutén- és laktózmentes tejszínhabot is tudnánk vásárolni!

További sok sikert kívánok!

Felhasználó: verocs 
Érintettség:  glutén érzékeny
Érintett hogyan: glutén- és/vagy laktózérzékeny vagyok

Kedves Mindenki!

Először is: nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy tesztelhettem a Spar free from-termékeket!
Feladatom a reggelizőpehely próbára tétele volt, nem okozott nehézséget:) A gabonapehely nagyon finom, ropogós, még válogatós lisztérzékeny gyermekem tetszését is elnyerte. Önmagában is próbáltuk, így kicsit talán lehetne édesebb; joghurttal/joghurtitallal viszont kifogástalan!

Bár nem tartozott a feladathoz, de az utalvány bőven lehetővé tette más termékek kipróbálását is. Ily módon megkóstoltuk a bolognai szószt, spagettivel, valamint a magvas barna kenyeret is. Mindegyik termék elnyerte tetszésünket, a jövőben is vásárolni fogjuk. A magvas kenyérnek különösen örültem, mert 2 éve (a diagnózisom óta) ilyen kenyérhez nem volt szerencsém. Már a csomagolása is nagyon ötletes, két szelet egy kis csomagban, így a kibontás után a többi kenyérszelet nem szárad, nem megy tönkre. Ízre is kiváló!

Folyamatosan használjuk továbbá a laktózmentes tejet és tejfölt is, a tejföl állaga és íze egyaránt megfelelő, sűrű, krémes és finom. A tejet csak főzéshez használom, az ételek íze a megszokott, szóval ezzel is elégedett vagyok.

Valamennyi kipróbált termékről csak pozitív véleményem van, remélem, a jövőben tovább bővül a kör, laktóz- és gluténérzékenyek nagy örömére!
Köszönjük!