Felhasználó: duliadrienn
Érintettség: gluténérzékeny
Érintett hogyan: glutén- és/vagy laktózérzékeny vagyok

Először is köszönöm az 1000 forintos vásárlási utalványt, és hogy a Spar Free From jóvoltából kipróbálhattam a gluténmentes termékeket. A terméke számomra kicsit drágák, de megérik az árukat. A kenyérmixet és a mini krékert próbáltam ki, és tényleg csak elismerően tudok az ízekről nyilatkozni. Nagyon finom mind a két termék. Külön pikantéria, hogy a kenyérmixben lenmag is volt, mi ugye hozzájárul a még egészségesebb táplálkozáshoz. Köszönöm a lehetőséget.

Felhasználó: briggiii
Eredeti-Post: www.liszterzekeny.hu forumban
Érintettség: laktózérzékeny
Érintett hogyan: glutén- és/vagy laktózérzékeny vagyok

Ma vettünk pár ilyen új Spar-os GM terméket… és egész jók… legalábbis amit eddig kóstoltam, az valamilyen keksz volt, de szerintem finom!razz Remélem a többi is jó lesz !mrgreenrazz

Felhasználó: Schumi
Eredeti-Post: www.liszterzekeny.hu fórumában
Érintettség: gluténérzékeny
Érintett hogyan: glutén- és/vagy laktózérzékeny vagyok

Ami nekem eddig bevált:
- a tészták: az áruk elég magas, de jóval a Schär alatt van, és a minőségük egészen kiváló
- a gombás és a Kräuter szósz: nagyon egyszerű az elkészítésük, egy zacskó 2 személyre elég. Kis reszelt sajttal vagy tejszínnel/tejföllel még finomabbá tehetők
- az amarántos müzli – pedig nem vagyok egy nagy müzlievő. Nagyon praktikus, a munkahelyemen mindig tartok egy kis LM tejet és müzlit, így váratlan bentmaradások esetén sem áll fent az éhenhalás veszélye mrgreen Ki fogok próbálni másik fajtát is.
- A kis sós kekszek ára elfogadható, utazáshoz jól jönnek, de az ízük annyira nem jön be nekem – lehet, hogy másnak igen.
- a LM tej és tejföl NAGYON finom, az ára is kedevező
- a LM vaj és túró óriási öröm számunkra, de az áruk miatt nem mindig ezeket esszük. rolleyes

Felhasználó: Katapa
Érintettség: gluténérzékeny
Érintett hogyan: glutén- és/vagy laktózérzékeny vagyok

SPAR free from Vajas kekszet teszteltünk a kislányommal. 2 dobozzal vásároltam, elterveztük, hogy majd feltöltünk egy képet, amint épp a kekszet majszoljuk, de nem sikerült. Nem a feltöltés, hanem megörökíteni. Csak ettük, ettük a kekszet, belefeledkezve a finom vaníliás ízbe, ahogy omlott szét a szánkban…, hogy mire lefotozkodtunk volna, nem maradt belőle. :) ) Kell ennél nagyobb dícséret? Nekünk ízlett. Örültem, hogy nem volt agyonédesítve, simán meg tudtam enni egy dobozzal egyszerre, nem éreztem, hogy összeragadna a szám tőle, ugyanakkor finom, élvezhető íze volt. Köszönjük a lehetőséget!

Felhasználó: bzombor
Érintettség: glutén és laktózérzékeny
Érintett hogyan: glutén- és/vagy laktózérzékeny vagyok

Kedves Glutén- és/vagy Laktózérzékenyek!

Az elmúlt hetekben a Spar free from Mini krékert próbáltam ki. Tapasztalataim egyöntetűen azt sugallják, hogy egy nagyon találó innovációt sikerült bevezetnie a Spar-csoportnak. A termék egyetlen hibája, hogy nem hazánkban állítják elő. Még szívesebben venném, ha kiváló magyar termék lenne…
A kréker csomagolása igen praktikus, hiszen a 60g-os kis tasak minden táskába belefér, munkahelyen és iskolában pedig kitűnő csemege. Jó az íze is, és nem követték el azt a sokszor tapasztalható hibát sem, hogy a ‘normál’, búzalisztes termékhez tökéletesen hasonlót állítsanak elő, hanem a lisztérzékenyek ízléséhez igazították.
Az iskola mellett otthon a számítógép mellett is mindig áll belőle egy csomag. Ha éhes kezdek lenni, csak bekapok pár szemet, és már folytatom is a dolgomat. A kellemetlen éhségérzetet eltünteti, jól laktat, miközben energiatartalma sem túl magas. Két nagyobb étkezés között pedig snacknek sem utolsó. Nekem nagyon bejött minden esetben!
A termék össztetétele a termékcsalád többi eleméhez hasonlóan az egészséges életmódot segíti, nincs benne sem színezék, sem ízfokozó, sem tartósítószer és olívaolaj felhasználásával készült.
Tapasztalataimat összefoglalva a Mini krékert mindenkinek csak ajánlani tudom. Csemegeként és az éhségérzet elmúlasztásához is kiváló. A fejlesztőknek pedig javaslom, hogy a sóson kívül más ízekben is dobják piacra a krékert. Szerintem pizzás, talán zöldfűszeres ízekben szinztén kelendő lenne.