Felhasználó: velence
Érintettség: glutén- és laktózérzékeny
Érintett hogyan: glutén- és/vagy laktózérzékeny vagyok

Lehetőségem volt tesztelni a SPAR free from Csokis müzlit. Amit tapasztaltam az a meglepően finom csokoládés íz. Jó, hogy nem annyira édes, mint néhány konkurens termék. Ez egy könnyű ropogós finomság reggelire, vagy csak nassolni. A kiszerelés nagyságával is elégedett vagyok (400g). Nekem ez a termék megnyerte a tetszésemet.
Köszönöm, hogy részt vehettem a tesztelésben.
Remélem legközelebb is alkalmam nyílik új termékek kipróbálására.

Felhasználó: Schumi
Eredeti-Post: www.liszterzekeny.hu fórumában
Érintettség: gluténérzékeny
Érintett hogyan: glutén- és/vagy laktózérzékeny vagyok

Ami nekem eddig bevált:
- a tészták: az áruk elég magas, de jóval a Schär alatt van, és a minőségük egészen kiváló
- a gombás és a Kräuter szósz: nagyon egyszerű az elkészítésük, egy zacskó 2 személyre elég. Kis reszelt sajttal vagy tejszínnel/tejföllel még finomabbá tehetők
- az amarántos müzli – pedig nem vagyok egy nagy müzlievő. Nagyon praktikus, a munkahelyemen mindig tartok egy kis LM tejet és müzlit, így váratlan bentmaradások esetén sem áll fent az éhenhalás veszélye mrgreen Ki fogok próbálni másik fajtát is.
- A kis sós kekszek ára elfogadható, utazáshoz jól jönnek, de az ízük annyira nem jön be nekem – lehet, hogy másnak igen.
- a LM tej és tejföl NAGYON finom, az ára is kedevező
- a LM vaj és túró óriási öröm számunkra, de az áruk miatt nem mindig ezeket esszük. rolleyes

Felhasználó: szburik
Érintettség: gluténérzékeny
Érintett hogyan: glutén- és/vagy laktózérzékeny vagyok

Tisztelt Spar! Kedves Spar Vásárlók!

Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy a SPAR jóvoltából kipróbálhattam a SPAR FREE FROM Gyümölcsös müzli keveréket.
A termék kivalló minőségű első osztályú müzli. Ízében semmi sem utal arra, hogy glutén mentes termékről van szó, nagyon finom. Nem túl édes, egészséges, finom és tápláló. Tejjel és joghurttal is kiválló valóban csak ajánlani tudom, én ezután is rendszeres fogyasztója leszek…
Köszönöm a lehetőséget!

Felhasználó: GabeszGaga
Érintettség: gluténérzékeny
Érintett hogyan: glutén- és/vagy laktózérzékeny vagyok

Tisztelt Spar Mo. Kft.! Kedves Spar Vásárlók!

Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy a SPAR jóvoltából kipróbálhattam a SPAR FREE FROM Ropogós műzlikeveréket amaranttal.
Elsőre újszerű, fura íze volt. De nagyon finom. Nem annyira édes, egészséges és finom, tápláló. Már több gluténmentes készítményt kóstoltam, de ez ízlett idáig a legjobban. A termékcsalád termékei magasabb áron kaphatók a más áruházakban fellelhető, megközelítően hasonló összetételű termékekkel. Nekem a Free From termékek mégis jobban ízlenek. A valóban glutén érzékeny embereknek csak ajánlani tudom. A szlogenem: Ha minőségi terméket szeretne, a SPAR FREE FROM termékeket keresse!
Köszönöm SPAR!
Gabesz

Felhasználó: verocs 
Érintettség:  glutén érzékeny
Érintett hogyan: glutén- és/vagy laktózérzékeny vagyok

Kedves Mindenki!

Először is: nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy tesztelhettem a Spar free from-termékeket!
Feladatom a reggelizőpehely próbára tétele volt, nem okozott nehézséget:) A gabonapehely nagyon finom, ropogós, még válogatós lisztérzékeny gyermekem tetszését is elnyerte. Önmagában is próbáltuk, így kicsit talán lehetne édesebb; joghurttal/joghurtitallal viszont kifogástalan!

Bár nem tartozott a feladathoz, de az utalvány bőven lehetővé tette más termékek kipróbálását is. Ily módon megkóstoltuk a bolognai szószt, spagettivel, valamint a magvas barna kenyeret is. Mindegyik termék elnyerte tetszésünket, a jövőben is vásárolni fogjuk. A magvas kenyérnek különösen örültem, mert 2 éve (a diagnózisom óta) ilyen kenyérhez nem volt szerencsém. Már a csomagolása is nagyon ötletes, két szelet egy kis csomagban, így a kibontás után a többi kenyérszelet nem szárad, nem megy tönkre. Ízre is kiváló!

Folyamatosan használjuk továbbá a laktózmentes tejet és tejfölt is, a tejföl állaga és íze egyaránt megfelelő, sűrű, krémes és finom. A tejet csak főzéshez használom, az ételek íze a megszokott, szóval ezzel is elégedett vagyok.

Valamennyi kipróbált termékről csak pozitív véleményem van, remélem, a jövőben tovább bővül a kör, laktóz- és gluténérzékenyek nagy örömére!
Köszönjük!